Εμπειρίες στην Πύλο Μεσσηνίας | Karalis City Hotel

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Χαλαρώστε στις ηλιόλουστες αμμουδιές και βυθιστείτε στην απλή ομορφιά του τόπου! Η φύση, οι παραλίες
και ο πολιτισμός: ένα πλήθος εμπειριών που πρέπει να ζήσετε στην μαγευτική Πύλο, την απόλυτη απόδραση
και για τις 4 εποχές. Τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε … που δε θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε!

Εμπειρία γκολφ

Το παραθαλάσσιο Dunes Course που σχεδιάστηκε από τον πρώην πρωταθλητή του US Masters & του Ryder Cup Bernhard Langer σε συνεργασία με την EGD, όσο & ο κοντινός κόλπος του γκολφ σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., βρίσκονται ακριβώς πάνω από το ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου παρέχοντας τους μια πανέμορφη θέα. Στο υπερσύγχρονο Navarino Golf Academy, παίκτες όλων των επιπέδων μπορούν να επωφεληθούν από την πολύγλωσση καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών του PGA. Η Ακαδημία προσφέρει επίσης μαθήματα Platzreife «Green Card».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε http://www.costanavarinogolf.com/

Όλες οι κρατήσεις χρόνου υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Ειδικά πακέτα μπορούν να αναπτυχθούν σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης του γκολφ του Costa Navarino.

εμπειρίες στην πύλο μεσσηνίας
εμπειρίες στην πύλο μεσσηνίας
Καταδύσεις

Αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, τότε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο επιβάλλεται να δοκιμάσετε τις μαγευτικές καταδύσεις, καθώς και όλες τις άλλες δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ στις υπέροχες θάλασσες που περιβάλλουν το περιοχή της Μαραθόπολης. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, το καταδυτικό κέντρο θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της ασφαλούς κατάδυσης και θα σας συνοδεύσει στον υπέροχο βυθό της θάλασσας, παρέχοντας σας τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την καταπληκτική εμπειρία της κατάδυσης, κολυμπώντας γύρω απο την Πρώτη Μεσσηνίας, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δείτε τα Τιγανάκια, και την εκπληκτικό Ναυάγιο της Βουρλιάς! Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία ζωής που είναι βέβαιο ότι θα σας κόψει την ανάσα και ένα που θα σας φορτώσει με αναμνήσεις για μια ζωή!

Ποδηλασία

Αν το ποδήλατο είναι μέρος των ενδιαφερόντων σας, μην παραλείψετε να το συμπεριλάβετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δεν είναι μυστικό ότι η ποδηλασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε έναν τόπο.  Μπορείτε να δείτε τα αξιοθέατα στο σωστό ρυθμό, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να σταματήσετε να εξερευνήσετε όποιο κομμάτι του μέρους επιθυμείτε.

Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τους υπέροχους επαρχιακοί δρόμους, οι οποίοι είναι γεμάτοι από πράσινα χρώματα και διάφορα αρώματα λουλουδιών και βοτάνων, τα οποία είναι ιδανικά όχι μόνο για εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν τα αξιοθέατα της περιοχής, αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν εκπληκτικές εμπειρίες μέσα από ειδικές διαδρομές με τα mountain bikes!

εμπειρίες στην πύλο μεσσηνίας
εμπειρίες στην πύλο μεσσηνίας
Αναρρίχηση

Στη νήσο Πρώτη, σας δίνεται η ευκαιρία να αισθανθείτε τη δύναμη & πνευματική ολοκλήρωση που κρύβει η κυριαρχία της κορυφής ενός βουνού! Το νησί, προσφέρει ένα αποκλειστικά ιδιαίτερο σκηνικό με πολλές αλλαγές εδάφους, αλλάζοντας διαρκώς από τραχύ & έρημο σε καταπράσινο με πυκνή βλάστηση. Μέσα απο τις διάφορες διαδρομές του νησιού μπορεί κανείς να γνωρίσει τις κοιλάδες & τα βουνά της περιοχής, όπου μπορείς πολύ εύκολα να παρακολουθήσει την ιστορία του πολιτισμού της περιοχής!

Το νησί αυτό μπορεί να σας εξιστορήσει όλες τις πτυχές τις ιστορίας κατά την πάροδο του χρόνου, μέσα από τα αρχαιολογικά απομεινάρια, τα ιστορικά μοναστήρια & τους παλιούς οικισμούς. Το ψηλό βουνό του νησιού Πρώτη κρύβει αμέτρητα μονοπάτια ανοδικής πορείας όλων των επιπέδων δυσκολίας, ενώ η θέα που θα βλέπετε σε κάθε βήμα του δρόμου παρέχει μια συνολικά μοναδική εμπειρία, καθώς & μια πρόκληση για κάθε πεζοπόρο ή ορειβάτη.