Ναυαρινο Διαμονη | Karalis City Hotel

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Το ξενοδοχείο Karalis City Hotel βρίσκεται στην Πυλο  Μεσσηνίας λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία «Τριών Ναυάρχων»,
με απίστευτη θέα στον μαγευτικό κόλπο του Ναυαρίνου. Στεγάζεται σε κτίρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, τα οποία έχουν
ανακαινισθεί πρόσφατα για να σας προσφέρουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονη στο Ναυαρινο (Πυλο). Μάλιστα λειτουργεί 12
μήνες τον χρόνο, ενώ η δυναμικότητά του είναι 35 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και κλιματιζόμενα. Με αφετηρία το ξενοδοχείο,
ο επισκέπτης μπορεί να έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα και τις παραλίες της ευρύτερης περιοχής.

Economy No View

Αυτό το δίκλινο δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγειάκι, δωρεάν wi-fi, air – condition, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και ηχομόνωση. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτός ο τύπος δωματίου δεν έχει θέα στη θάλασσα. Σε αυτό τον τύπο δωματίου δεν μπορει να συμπεριληφθεί επιπλέον κρεββάτι.

Superior Sea View

Ανακαινισμένο δωμάτιο με διπλό κρεββάτι ή 2 μονά, ντυμένο σε διακριτικά παλ χρώματα. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγειάκι, δωρεάν wi-fi, air – condition και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.Σε αυτό τον τύπο δωματίου δεν μπορει να συμπεριληφθεί επιπλέον κρεββάτι.

Superior Family

Αποτελείται από 2 δωμάτια που επικοινωνούν. Αυτά τα ευρύχωρα δωμάτια δημιουργήθηκαν με φυσικά υλικά και σεβασμό για το περιβάλλον. Τα γήινα χρώματα και οι ανέσεις που προσφέρουν εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και περιλαμβάνει: αυτόνομο κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, μπαλκόνι με θέα στον Κόλπο του Ναυαρίνου, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγειάκι, ευρύχωρο μοντέρνο μπάνιο και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η διακόσμηση και ο σύγχρονος εξοπλισμός καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Σε αυτό τον τύπο δωματίου δεν μπορει να συμπεριληφθεί επιπλέον κρεββάτι.

πυλοσ ξενοδοχεια

Junior Suite

Πλήρες ανακαινισμένο δωμάτιο με διπλό κρεββάτι ή 2 μονά, ντυμένο σε διακριτικά παλ χρώματα. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, μπαλκόνι με ή χωρίς θέα στον Κόλπο του Ναυαρίνου και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγειάκι, δωρεάν wi-fi, air – condition και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Σε αυτό τον τύπο δωματίου δεν μπορει να συμπεριληφθεί επιπλέον κρεββάτι.

Deluxe Sea View

Αυτό το ευρύχωρο δωμάτιο δημιουργήθηκε με φυσικά υλικά και σεβασμό για το περιβάλλον. Τα γήινα χρώματα και οι ανέσεις που προσφέρει εξασφαλίζει μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και περιλαμβάνει: αυτόνομο κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, μπαλκόνι με θέα στον Κόλπο του Ναυαρίνου, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγειάκι, θυρίδα ασφαλείας, ευρύχωρο μοντέρνο μπάνιο και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η διακόσμηση και ο σύγχρονος εξοπλισμός καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

πυλοσ ξενοδοχεια
πυλοσ ξενοδοχεια

Deluxe Family

Αποτελείται από 2 δωμάτια που επικοινωνούν. Αυτό το ευρύχωρο δωμάτιο δημιουργήθηκε με φυσικά υλικά και σεβασμό για το περιβάλλον. Τα γήινα χρώματα και οι ανέσεις που προσφέρει εξασφαλίζει μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και περιλαμβάνει: αυτόνομο κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, μπαλκόνι με θέα στον Κόλπο του Ναυαρίνου, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγειάκι, θυρίδα ασφαλείας, ευρύχωρο μοντέρνο μπάνιο και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Η διακόσμηση και ο σύγχρονος εξοπλισμός καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Σε αυτό τον τύπο δωματίου δεν μπορει να συμπεριληφθεί επιπλέον κρεββάτι.